Dit weekend -20% en gratis verzending op alle producten! BLACKFRIDAY20

Home » Over FRAN

OVER FRAN

De voedingsdoek

Wat leuk dat je bij FRAN terechtgekomen bent! FRAN is ontstaan met het idee om de mama's te helpen bij het geven van (borst)voeding aan hun kleintje op verschillende plekken. De speciaal ontwikkelde voedingsdoek zorgt ervoor dat je comfortabel, gemakkelijk en fashionable voeding kunt geven waar je maar wilt. De voedingsdoek geeft privacy voor de mama en een omgeving zonder afleiding voor je kleintje. Omdat je jouw kleintje gemakkelijk wilt kunnen aanleggen (borst of fles) en het fijn is als je goed zicht hebt en je jouw kleintje kunt aankijken, zit er aan de bovenkant een halve cirkel die we zo hebben ontwikkeld dat deze gemakkelijk open blijft staan. Op deze manier kunnen jullie altijd contact hebben. De open bovenkant zorgt ook voor frisse lucht en wat verkoeling tijdens de warme dagen. Tijdens de koudere dagen biedt de doek ook bescherming en warmte voor jou en jouw kleine spruit. 

Handgemaakt

We werken vanaf de keukentafel aan de voedingsdoeken. Alle FRAN producten zijn handgemaakt. We hebben een passie voor mooie stoffen en worden heel gelukkig van een hoogwaardige afwerking. De liefde zit in de kleine details. 

Duurzaam 

Omdat we onze kleintjes, de nieuwe generatie, ook van deze prachtige wereld willen kunnen laten genieten werkt FRAN met duurzame stoffen en natuurlijke materialen. Lees hier meer over FRAN en duurzaamheid